Tuesday, 2018-11-20, 4:57 PM
Welcome Guest

SITE LOGO

File Catalog

Main » Files » My files

Descaraca Acum "Project IGI 1"
[ ] 2008-11-02, 9:33 PM

Cerinte Minime:
-Procesor 300 MHz
-Ram 64 Mb
-Video 8 Mb


Descarca Acum ( NetDrive )
InFoRmAtI
Proiect IGI: Ma duc este o tactic În primul-person shooter dezvoltat de Innerloop Studios şi publicat pe 15 decembrie, 2000 de Eidos Interactive. Este unul din primele jocuri pe calculator pentru a caracteristică de arme şi realiste de situaţii tactice de luptă. La eliberarea de joc garnered amestecat comentarii, datorită unui număr de deficienţe, cum ar fi AI-ul programat prost, lipsa unei mijlocul-de joc opţiunea de a salva, şi a lipsei de facilităţi de multiplayer. Cu toate acestea el a fost lăudat pentru sunet superb design si grafica, datorită în parte la utilizarea sa de proprietate al unui motor de joc, care a fost utilizat anterior în Innerloop a Joint Strike Fighter.

Principalele Caractere

     * David Llewllyn Jones - Jones este un agent pentru IGI (Institutul de Geotactical Intelligence) şi fost operator de British SAS. Jucatori de control-l ca principal de caractere
       El este de voce.

     * Anya - Anya este persoana de contact de la sediul central, care direcţionează, prin intermediul lui Jones de radio.    Ea apare în final la nivel de defuse bomba.
       Ea este de voce.

     * Josef Priboi - comerciant de armament sovietic


       El este de.

     * Jach Priboi - unchiul lui Josef
       El este de voce.

     * Ekk - o femeie rusă de lucru cu Josef
       Ea este de voce.

Complot

Jones este trimis de pe arme pentru a găsi distribuitorul de Josef Priboi, care este considerat a avea un warhead nucleare. Pe drum, el descoperă că adevăratul creier al operaţiunii este unchiul lui Josef Jach, aşa Jones seturi despre arestarea în loc de el. Jones este necesar de a găsi locaţia lui şi apoi a seturi de pe o misiune pentru a ajuta vigoare, astfel încât, Josef este prins. La infiltrarea Jach de comunicare, în reţea, de pe lângă Jones este de a captura Jach Priboi. În timp ce Priboi este luat în elicopter, elicopter este de Ekk prăbuşit. Apoi David a clar de frontieră de a găsi şi a echipamentelor sale. Apoi a hijacks de tren care transportă Priboi şi-l duce in pentru interogatoriu. Învăţarea despre implicarea Ekk, seturi de el pentru a găsi şi prinde-o de arme nucleare. Ekk scapă pe ea prima întâlnire cu Jones, dar Jones ucide-o după ce a găsi-o ascunzatoare două şi găsirea de cap Nuke. Mai multe informaţii despre: Shadow-Arcade.Com

Echipament

În proiect I.G.I. player-ul este necesar pentru a evalua situaţia şi de a folosi arma cea mai potrivită în circumstanţele. La dispoziţia sa sunt o multitudine de arme care pot include minele de teren şi puşti pentru a capturat lunetist inamic arme. Realism a fost destinate a fi supremă în joc, aşa că şi caracteristicile reale, cum ar fi arme Glock 9mm, MP5SD, statiuni balneare,-12 şi de pusca Dragunov lunetist.

Cutite: cuţit Combaterea
Sidearms: Glock 17, Colt Anaconda, Desert Eagle
Puşcă-mitralieră Guns: MP5SD3, Uzi (de asemenea, în pereche)
Assault puşti: M16A2/M203, AK47
Armele: SPAS12, Mk3A1 Jackhammer
Lunetistul puşti: SVD Dragunov
Armamentul greu: M249 minime, LAW80, M2HB
Explozivi: ISI Grenada, Flashbang, Mina de proximitate
Special: binoclu, Harta de computer (da real prin satelit imagine de teren), Medipack
Category: My files | Added by: SkipY
Views: 249 | Downloads: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Section categories
My files [75]
Tag Board
Our poll
Cum e siteul???
1. Super tare
2. Bun
3. Dragut
4. Misto
5. Naspa
6. Bunicel
7. Nasol
Total of answers: 93
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright MyCorp © 2018Hosted by uCoz